Bliv en Paradisets Engel og få kunst på væggen

OBS: PÅ GRUND AF SELSKABETS BEBUDEDE AKTIENEDSKRIVNING  (se omtale her) ER DER MIDLERTIDIGT LUKKET FOR SALG AF AKTIER.

VI ÅBNER FOR SALGET IGEN DEN 1. SEPTEMBER, HVOR DET BLIVER MULIGT AT KØBE AKTIER DIREKTE FRA HJEMMESIDEN MED KREDITKORT ELLER MOBILEPAY.

Fem lokale kunstnere, Hans Krull, Jesper Liengaard, Daniel van der Noon, Connie Utsen og Mormor står bag de aktiebeviser, som Paradisets Engle udsteder. Som ny aktionær kan du frit vælge, hvilket af disse nye motiver, der skal pryde dit eller dine aktiebeviser.

Mormors aktiebevis (nr. 5) er i trykt i begrænset oplag (400 stk) og giver to aktieandele.

SÅDAN TEGNER DU AKTIER

Aktierbevis nr. 1-4 koster 500 kr. pr. styk.

Aktiebevis nr. 5 koster 1100 kr. (inkl. indramning) og giver to aktieandele.

Beløbet skal indbetales med MobilePay på 98087 eller til reg 7110 - konto 0172049 med anførsel af “J.nr. 320034 Paradisets Engle” i kommentarfeltet.

Derudover skal du sende en mail til peter.roennow@dk.dlapiper.com med følgende oplysninger:

“ Nummeret på det kunstværk du vælger
“ Aktionærens navn
“ Aktionærens adresse
“ Aktionærens e-mail
“ Aktionærens telefonnummer

For aktiebevis 1-4 er det muligt at købe en sort træramme med (som på billederne) for 100 kr. ekstra, som skal overføres sammen med aktiebeløbet. Hvis du ønsker at købe rammen med, skal det også stå i mailen.

Aktiebevis 5 sælges inkl. ramme.

Når vi har modtaget beløbet og din mail, vil vi udstede det nummererede aktiebevis til dig inden for en måned. Bemærk venligst at aktiebeviset skal afhentes i Øst for Paradis’ billetsalg, uanset om man tilkøber ramme eller ej. Du vil modtage en mail, når aktiebeviset er klar til afhentning.

Hvis der er særlige omstændigheder, fx hvis aktien gives som gave til en anden person, skal navnet på modtageren ligeledes fremgå af mailen.

aktien2

1. Jesper Liengaard

Connie-aktie2b

2. Connie Utsen

aktien3

3. Daniel van der Noon

aktien1

4. Hans Krull

mormor-aktie3

5. Mormor

“Jeg har haft nogle af mine bedste filmoplevelser i den gamle biograf, hvor filmene kommer fra hele verdenen, og dog er så nærværende og vedkommende, som kom de fra vores egen baghave.”

Renée Toft Simonsen
Forfatter, psykolog og en paradisets engel

stole2

Hvad vil det sige at være aktionær i Paradisets Engle?

De penge, der indsamles via dit bidrag som aktionær, går til at give økonomisk støtte til bevarelse og udvikling af Øst for Paradis.

Derudover vil du, som aktionær i Paradisets Engle A/S, blive indkaldt til den årlige generalforsamling, blive inviteret til særlige filmvisninger og gennem vores nyhedsbrev fra tid til anden blive orienteret om de videre aktiviteter og nyheder både i Øst for Paradis og i Paradisets Engle A/S.

Aktien giver medejerskab i Paradisets Engle A/S og ret til én stemme pr. aktie på selskabets generalforsamlinger, der typisk afholdes i slutningen af april/starten af maj hvert år.

Udover annoncering af generalforsamlingen i Stiften vil aktionærer blive orienteret direkte om datoen for generalforsamlingen via Paradisets Engles Facebook-side, via biografens nyhedsbrev og via mail til de aktionærer, som har oplyst deres mailadresse.

“Øst for Paradis har gennem årerne været en uvurderlig aktør i det aarhusianske filmliv. Personligt har jeg her haft store filmoplevelser med små, ikke-kommercielle film, som uden Øst for Paradis aldrig havde fundet vej til Aarhus. Samtidig er der en helt særlig stemning omkring biografen, der er født af et engagement for filmen som kunstart. Uden Øst for Paradis ville Aarhus være en meget fattigere by.”

Nils Malmros
Filminstruktør og en Paradisets Engel

negativt-logo

Øst for Paradis
Paradisgade 9C
8000 Århus C

T: 86193122
E: kontor@paradisbio.dk

Forside
Aktiviteter
Aktier
Om Paradisets Engle