ENGLE-AKTIVITETER

ENGLE-AKTIVITETER

Mine Aftener i Paradis


En række aftner i Øst for Paradis, hvor kendte personer præsenterer en film i Øst for Paradis og på den måde bakker op om biografen. Paradisets Engle står for arrangementerne. Efter filmen bydes der på et glas vin. 

Blandt hidtidige bidragydere er borgmester Jacob Bundsgård, biskop Henning Wigh-Poulsen, Salling-direktør Marianne Bedsted, kunstner Hans Krull, musiker Allan Olsen, atlet Sara Slott  Petersen, filmproducent Peter Aalbæk Jensen, forfatter Elsebeth Egholm og mange flere. Og flere vil følge ...

Gratis Film

Et par gange om året inviterer Øst for Paradis Englene til gratis filmpremiere. Forestillingerne bliver blandt andet annonceret gennem Englenes Facebook-profil og nyhedsbrev. Billetter tildeles efter først-til-mølle-princippet.

Generalforsamling

En gang årligt, i apil eller maj måned, indkaldes der til  generelforsamling i Paradisets Engle. Det foregår i Øst for Paradis, hvor bestyrelsen aflægger beretning for det forløbne år, de fremmødte Engle uddeler ris og ros og drøfter mulige nye tiltag med bestyrelsen . Efter generalforsmlingen er der forpremiere på en af biografens kommende film.

BLIV AKTIONÆR

Gør som 2500 andre 
– tag en bid af Paradis

“Øst for Paradis har gennem årerne været en uvurderlig aktør i det aarhusianske filmliv. Personligt har jeg her haft store filmoplevelser med små, ikke-kommercielle film, som uden Øst for Paradis aldrig havde fundet vej til Aarhus. Samtidig er der en helt særlig stemning omkring biografen, der er født af et engagement for filmen som kunstart. Uden Øst for Paradis ville Aarhus være en meget fattigere by.”

Nils Malmros
Filminstruktør og en Paradisets Engel

Nyhedsbrev

TILMELD DIG NYHEDSBREV

Holder dig orienteret om Engle-aktiviteter og -arrangementer
Og husk at tilmelde dig påny, hvis du har fået ny mailadresse!

SKER OG SKET

Lørdag // 25. marts kl. 10.00
Startskuddet på ny indsamlingsrunde
Sted: Øst for Paradis
Startskuddet på ny 

Ny indsamlingsrunde skudt i gang

Der var fuldt hus i Øst for Paradis lørdag den 25. marts, da en ny indsamlingsrunde blev skudt i gang med brunch, bobler og oplæg om biografen før, nu og i fremtiden. Arrangementet sluttede med filmklassikeren Cinema Paradiso i Øst for Paradis.   

Paradisets Engle har ind til videre indsamlet over 2 mio. kr. som bidrag til nye udsalg, ny café og handicapelevator. Nu er målet 500.000 kr. til en nyt digitalt filmfremviserudstyr til Øst for Paradis.
Men vi stopper ikke her. Planen er efterfølgende af skaffe midler til renovering af gårdrum og indgangsparti.

Derfor:
 
KØB STØTTEAKTIER  →

MARTS, APRIL OG MAJ '23
MINE AFTNER I PARADIS
Sted: Øst for Paradis

Tre Aftner i Paradis

Foråret 2023 bød på tre velbesøgte Aftner i Paradis. Den 22. marts præsenterede Informations chefredaktør Rune Lykkeberg filmen Dazed and Confused, den 19. april introducerede filminstruktør Nils Malsros sin storfilm Barbara, og den 11. maj var det forfatteren Svend Aage Madsen, der introducerede filmen Inception. Efter filmene var der hyggesnak og vin i foyeren. 

Efterårsprogrammet er allerede i støbeskeen.

SE hele forårsprogrammet for MINE AFTNER I PARADIS

negativt-logo

Øst for Paradis
Paradisgade 9C
8000 Århus C

T: 86193122
E: kontor@paradisbio.dk

Forside
Aktiviteter
Aktier
Om Paradisets Engle